Prohledat tento blog

pondělí 30. ledna 2017

Peppa Pig v námořnickém

Vyrobeno: 23.1.2017

Obvykle našívám aplikace na oblečení proto, abych jimi "něco" zamaskovala, nejčastěji to je flek anebo prodřené místo. Ale tentokrát poprvé to bylo pro zvýšení oblíbenosti. Dcerka nechtěla jenom proužkatý svetýrek nosit,, a protože je jako nový a z příjemné bavlny, napadla mě taková malá lest, našít na něj její oblíbnou Peppa Pig neboli "Pe-pin-kááá".


Nejsem výtvarně příliš nadaná, Pepinku jsem obkreslovala na papír
položený na monitoru se vzorovou šablonou Peppa Pig. Obrázek rozstříhala na hlavičku a šatičky. Podle toho z látek vystřihla hlavu a šaty. Ty na podkladovou látku našila hustým cik cak stehem. Očka namalovala fixou. Moc se nepovedly. Původně tenká špička fixy byla dětmi při malování zakulacena. Růžová tvářička je namalována taky fixou.



Po krátkém rozmýšlení kam a jak aplikaci s Peppa Pig našít zvítězila varianta, udělat z ní kapsičku na rukáv.  Svetýrek byl takto povýšen na narozeninový dárek. Už je i zabalaen a teď už jsem jenom zvědavá, zda bude úspěšný tak jako před rokem tričko s Pepinkou, které jsme někdy museli po několika dnech s velkými křikem "násilím" vysléct, aby se mohlo vyprat.




DIY návod postup výroba aplikace peppa pig pepa prasátko pepinka pepina aplikace kapsa kapsička

2 komentáře:

  1. Verim, ze nejprve bude jasot po rozbaleni a pak krik kvuli prani:-)
    Parada.
    Bohunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na to jsem sama zvědavá, jak to zafunguje, jestli pak nebudu muset aplikaci Pepinky přešít jinou aplikací:))

      Vymazat